Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wij verkopen geen producten aan personen onder de 18 jaar. Wij kunnen naar uw legitimatie vragen. 

Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven en tussenhandelaren. In beide gevallen staan wij 24/7 voor u klaar. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en alle bedrijven krijgen van ons een factuurtje mee!

Particulieren

Wij bezorgen 24/7 in Amsterdam en omstreken (+-40 km). Binnen Amsterdam streven wij naar een levertijd van 15-20 minuten.

Bij bestellingen buiten Amsterdam kunnen wij een kleine aanbetaling vragen van 10 euro. Wanneer u de bestelling annuleert zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen wanneer onze chauffeur al onderweg is. Deze kosten bedragen €10,-.

Pinnen, Tikkie, Overschrijven of Cash? Het kan allemaal bij GasBezorger.nl !

Wij verkopen alleen de producten die wij op de website aanbieden. Wij verkopen geen middelen die volgens de Nederlandse wet verboden zijn!

Het bestellen van lachgas is bij ons heel makkelijk. Wij rijden 24/7 rond in Amsterdam en omgeving. U kunt ons daarom ook 24/7 telefonisch bereiken. Whatsappen of online bestellen door middel van ons contactformulier is ook mogelijk. Om u zo goed mogelijk te helpen vragen wij altijd wat u wilt bestellen zodat de bezorger de bestelling alvast kan klaarzetten.

Wij zijn echt altijd bereikbaar! Koningsdag, Kerst of Oud en Nieuw? Wij laten u nooit in de steek! Wij streven ernaar om onze klanten altijd en overal top service aan te bieden. Als u bij ons een bestelling plaatst zullen wij deze 100% bezorgen. Mocht er een situatie voorvallen waardoor onze bezorger niet meer kan bezorgen, dan geven wij dat telefonisch aan en zorgen we dat er een andere bezorger met spoed uw kant op vliegt.

GasBezorger.nl is niet aansprakelijk voor het gebruik dan wel misbruik van aangeboden producten als recreatieve verdovingsmiddelen.

Bedrijven

Bedrijven en tussenhandelaren kunnen de tanks alleen afhalen. Dat is 24/7 mogelijk in Amsterdam. Je kan bij ons pinnen, overmaken of contant afrekenen.

Ook in Rotterdam en Gorinchem is het mogelijk om af te halen. In dat geval dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden en uitsluitend via tikkie of overschrijving betaald te worden.

Let op! Op anonieme telefoonoproepen geven wij geen gehoor. Wij kunnen u dan helaas niet verder helpen.

Let op! Wij hanteren vaste prijzen. Hoe meer u bij ons afneemt, hoe voordeliger de prijs. Wij onderhandelen niet over de prijzen.

Let op! Wij houden ons aan de Nederlandse wet en verwachten dat onze klanten hetzelfde doen. Bij diefstal of fraude kennen wij geen “code” maar doen wij meteen aangifte bij de politie en verstrekken we alle gegevens die de politie van ons nodig zal hebben.

Bereikbaarheid:
24 uur per dag
Maandag t/m zondag 24 uur
Telefoonnummer: 0619418088
E-mailadres: Info@GasBezorger.nl
KvK-nummer: 70148031

Btw-identificatienummer: 251492515B01

Veelgestelde vragen

  • Check IconHoe snel kunnen jullie leveren?
  • Wij streven ernaar om max binnen 25 bij u te zijn. Wij hebben 2 bezorgers die constant in Amsterdam aan het rijden zijn.
  • Check IconLeveren jullie ook in ’t weekend?
  • Ja. Wij van GasBezorger.nl zijn 24/7 tot uw dienst. 7 dagen in een week en 24 uren in een dag!
  • Check IconBetaal ik verzendkosten?
  • Bij ons betaal je tussen 5 en 10 euro bezorgkosten. Woon jij ver buiten Amsterdam? Dan kunnen de bezorgkosten oplopen.
  • Check IconKrijg ik een factuur?
  • Alle bedragen op onze website zijn inclusief BTW. U kunt voor alle producten vragen naar een factuur!
  • Check IconLeveren jullie ook eten?
  • Wij van GasBezorger.nl hebben meer dan alleen Lachgas. U kunt bij ons ook terecht voor snacks en frisdrank!
  • Check IconKan ik makkelijk meer bestellen?
  • Als u 100 bestelling wilt plaatsen op een dag, staan wij 100 keer op een dag voor u klaar! Bel ons via 0619418088!
  • Check IconWaarom moet ik borg betalen?
  • Wij vragen iedere klant om borg. Dit doen wij omdat wij zelf ook de lege cylinder flessen inkopen. Als wij de tanks verkopen moeten wij in plaats daarvan een nieuwe tank komen om onze voorraad te kunnen bijvullen. Zie kopje Klantenservice voor meer informatie over Borg.
  • Check IconMag ik een tank zonder borg?
  • Nee. Wij kunnen jou lege tank wel invullen voor een volle tank. In dat geval betaal je geen borg bij. In alle andere gevallen zijn we genoodzaakt om borg in rekening te brengen.
  • Check IconBetaal ik contant of moet ik pinnen?
  • Bij ons kunt u contant betalen. U kunt een tikkie overmaken maar u kunt ook pinnen bij onze bezorgers. Al onze bezorgers hebben een pinapparaat!

De Gasbezorger van Amsterdam en omstreken

Zuiverste lachgas binnen 15 - 25 minuten voor je deur!

Zowel voor Particulieren als Bedrijven

Eerlijke prijzen en Altijd bereikbaar!